Narva-Joesuu kylpylämatka

Jouluna

23-27.12.2018

Alustava ohjelma:
Lähtö aamulla Helsingistä. Bussi on meitä vastassa, suuntaamme Tallinnan joulumarkkinoille. Markkinat tarjoavat keskiaikaisen joulun tunnelmaa. Myyntikojuista löytyy jouluruokia juomia ja käsitöitä. Joulukuusen ympärillä löytyy yli 50 myyntikojua. Jatkamme matkaa Itä-Viruman maakuntaan, 12 km Narvan kaupungista sijaitsevaan Narva-J õesuuhun. Se on yksi Viron kauneimmista lomakohteista, vanha kylpyläkaupunki, jota kultaisella 30-luvulla kutsuttiin Itämeren Helmeksi ja Viron Rivieraksi. Suojaisen sijaintinsa ansiosta sen yli seitsemän kilometriä pitkä, ainutlaatuisen hienoa, valkoista hiekkaa oleva ranta ja sitä ympäröivät puistot ovat säilyneet lähes koskemattomina.

Retki Narvaan
Näemme mm. Narvajoen rannalla Viron puolella Hermannin linnoituksen ja vastarannalla Ivaninlinnan. Käymme ostoksilla suuressa kauppakeskuksessa.


hinta 395 EUR/henkilö 1hh lisämaksu 50 EUR

Hintaan sisältyvät Majoitus jaetussa 2hh, 2-3 hoitoa päivittäin alkaen toisena matkapäivänä, uima-altaan ja kuntosalin käyttö, matkanjohtajan palvelut, laivamatkat, bussikuljetukset ja retki.

Täysihoito kylpylässä alkaen päivällisellä ensimmäisenä matkapäivänä ja päättyen lounaaseen lähtöpäivänä.

Varaa tästä >


Katso myös:

Kylpylämatka

Martin markkinat Tallinnassa

8.11.2018