Matka Pohjois-Puolaan

Suwalki- Augustow- Gizycko

20.06 - 25.06.2018

Lähtö: Keskiviikko. Aamulla Helsinki-Tallinna
Paluu: Maanantai. Laiva Helsingissä illalla

Alustava ohjelma:
(ke) Lähtö Helsingistä. Tallinnassa meillä on bussi vastassa ja suuntaamme kohti Latviaa. Tauko Iklan raja-asemalla. Latviassa matka jatkuu Vidzeme maakunnan läpi. Majoittuminen Bauskan kaupungissa etelä Latviassa. Bauska on Zemgalen alueella eteläisessä Latviassa. Kaupunki sijaitsee Musa- ja Memelejoen välissä.

(to) Aamiaisen jälkeen jatkamme matkaa kohti etelää. Liettuassa näemme Kaunakseen kaupungin jossa tauko. Liettuan kahden suurimman joen, Nemunasin ja Nerisin, laaksossa sijaitsee maan toiseksi suurin kaupunki, Kaunas on toiminut Liettuan pääkaupunkina vuosina 1920-1940. Matka jatkuu Puolaan, Augustowin kaupunkiin. Majoittuminen hotelliin (3 yötä).

(pe) Vietämme päivän Augustowissa, joka on järvien ympäröimä suosittu lomanvietto paikka. Kaupungin läpi virtaa vesistöjen välinen kanavayhteys. Kanavareitti rakennettiin 1825-1839 tsaari Aleksanteri I:n käskystä.

(la) Retki Gizyckoon, masurian järvialueelle. Gizyckoa ympäröi on noin 100 järveä ja kaupunkia kutsutaan Puolan kesäpääkaupungiksi. Täältä löytyy mukavia ravintoloita ja kahviloita. Gizyckossa on myös 1800-luvun preussilainen Boyen linnoitus.

(su) Puolassa on vielä mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia. Lähdemme kohti Riikaa. Majoittuminen hotelliin. Tutustumme Riikaan.

(ma) Noin klo 9 lähdemme Kohti Tallinnaa Matkalla näemme Riianlahden upeat maisemat. Ajamme Salacgrivan ja Pärnun kautta matkalla lounastauko. Laiva saapuu Helsinkiin illalla.

Matkan hinta 495 Eur/henkilö

Hintaan sisältyvät laivamatkat, bussikuljetukset, hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaiselle, retket, 2 ateriaa ja matkanjohtajan palvelut.

Varaa tästä >


Katso myös:

Matka Puolaan

26.04 - 01.05.2018

puutarhamarkkinat

Toukokuussa