Matka Pärnun ja Salaspilsin puutarhamarkkinoille

12.-14.5.2023Cesis ja Kahdet markkinat samalla matkalla

Lähtö: 12.5.2023 (pe) Klo 09.00 MS FINLANDIA Helsinki Länsisatama T2

Paluu: 14.5.2023(su) klo 21.00 Helsinkiin MS FINLANDIA

Alustava ohjelma:
(pe) Lähtö aamulla Helsingistä Tallinnaan. Bussi on meitä vastassa, lähdemme Pärnun taimimarkkinoille. Tänne tulee myyjiä Virosta, Latviasta ja Liettuasta myymään taimia ja kaikkea mahdollista puutarhaan liittyvää. Jatkamme matkaa Latviaan. Saavumme Cesiksen kaupunkiin joka sijaitsee Gaujan kansallispuiston vieressä. Cesis on Latvian vanhimpia kaupunkeja, entinen Hansaliiton jäsen, jossa on merkittävä Liivinmaan ritarikunnan linna. Ensimmäinen maininta siitä on vuodelta 1206. Cesis on kauneimpia Latvialaisia pikkukaupunkeja. Majoittuminen Cesis hotelliin.

(la)Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Salaspilsin kaupunkia. Vierailemme kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa on suuret puutarha- ja käsityömarkkinat. Paluumatkalla poikkeamme Siguldassa. Kauniin ja vaihtelevan maastonsa ansiosta tätä vanhaa Liiviläisaluetta kutsutaan Latvian Sveitsiksi. Illansuussa palaamme takaisin hotelliin.

(su) Aamiaisen jälkeen mahdollisuus käydä Cesiksen torilla. Paluumatka Tallinnaan alkaa ajamme Limbazin ja Salacgrivan kautta kohti Viroa. Matkalla näemme Riianlahden kauniita maisemia. Rajalla pysähdys ja käynti kaupassa. Laiva lähtee illalla takaisin Helsinkiin.

Matkan hinta 325 Eur/henkilö yhden hengen huone lisämaksu 55 EUR

Hintaan sisältyvät laivamatkat, bussikuljetukset, hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella (Cesis hotelli"""), pääsylippu markkinoille ja matkanjohtajan palvelut.

Varaa tästä >


Katso myös:
Tartto

Jänedan puutarhamarkkinat ja Tartto

27.-29.5.2023