Matka Tallinnaan ja Raasikun villatehdas

11.03.2019 - 13.03.2019 ma-ke

Lähtö: 11.03.2019 (ma) Aamulla Helsingistä

Paluu: 13.03.2019 (ke) Illalla Helsinkiin

Alustava ohjelma:
(ma) Lähtö Helsingistä aamulla. Tallinnassa meillä on bussi vastassa, lähdemme Raasikuun Aaden lankatehtaalle edullisille ostoksille. Käymme myös Kalev suklaatehtaan myymälässä. Majoitumme Tallinnassa vanhankaupungin laidalla sijaitsevaan Shnelli hotelliin.

(ti) Aamiaisen jälkeen matkustamme junalla Nõmmeen Tallinnan lounaisreunalle, hiljainen ja pieni Nõmme koostuu omakotitaloista ja on kuin pieni maalaiskaupunki. Iltapäivällä vierailu Viron pankin museossa, se sijaitsee historiallisessa vuonna 1904 valmistuneessa Aatelispankin rakennuksessa Tallinnan ydinkeskustassa. Mahdollisuus käydä Karnaluks käsityötukussa.

(ke) Aamulla käydään uudella Balti Jaama torilla ja Telliskivi keskuksessa. Vanhat teollisuusrakennukset on kunnostettu design pop-up -myymälöiksi. Kalamaja on kaikkien trenditietoisten mekka. Laiva lähtee takaisin Helsinkiin illalla.

Matkan hinta 155 Eur/henkilö yhden hengen huone lisämaksu 40 EUR

Hintaan sisältyvät laivamatkat, bussikuljetus ma 11.03 ja kuljetus hotelli-satama ke 13.03, hotellimajoitus jaetussa 2hh sis. aamiainen, ja matkanjohtajan palvelut.

Varaa tästä >


Katso myös:
Cesis

Cesis ja Salaspilsin puutarhamarkkinat

Pärnun taimimarkkinoille, Rundalen palatsi ja ristikukkula Liettuassa