Matka Tyrin ja Salaspilsin puutarhamarkkinat

2021

Lähtö: Aamulla Helsingistä

Paluu: Illalla Helsinkiin

Alustava ohjelma:
(pe) Lähtö aamulla Helsingistä kohti Tallinnaa. Bussi on meitä vastassa, lähdemme kohti Türiä. Kukkamarkkinoille tulee noin 700-800 myyjää. Paikalliset asukkaat ovat myös myymässä puutarhojensa vanhoja perennakantoja. Siellä on lisäksi kaikkea mahdollista puutarhaan liittyvää ja vähän muutakin hyvin edullisesti, mm. ihania käsintehtyjä koreja. Matka jatkuu kohti Latviaa, majoittuminen hotelliin Riiassa.

(la) Aamiaisen jälkeen käymme suuressa kauppapuutarhassa. Seuraavaksi vierailemme Salaspilisin kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa on puutarha- ja käsityömarkkinat. Täältä voit ostaa kaikkea puutarhaan liittyvää todellakin edullisesti. Käymme Riian torilla edullisilla taimiostoksilla. Kauppatorin alueella on suuret Zeppeliini-hallit, torilla on noin 3000 kauppapaikkaa. Riika on Baltian suurin kaupunki ja sijaitsee molemmin puolin Daugava-jokea. Riian vanhakaupunki on Unesco:n maailmanperintökohde.

(su) Noin klo 9 lähdemme kohti Tallinnaa matkalla näemme Riianlahden upeat maisemat. Ajamme Saulkrastin ja Pärnun kautta matkalla lounastauko. Tallinnassa käymme suuressa Kristiine Aiakeskus kauppapuutarhassa. Laiva saapuu Helsinkiin illalla.

Matkan hinta Eur/henkilö yhden hengen huone lisämaksu EUR

Hintaan sisältyvät laivamatkat, bussikuljetukset, hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa sis. aamiainen, ateria ja pääsyliput markkinoille Tyri ja Salaspils ja matkanjohtajan palvelut.

Varaa tästä >


Katso myös:

Joulumatka Piritaan

23.12.2020 - 26.12.2020