Matka Tyrin ja Salaspilsin puutarhamarkkinat

18-20.5.2018

Lähtö: 18.05.2018 (pe) Aamulla Helsingistä

Paluu: 20.05.2018 (su) Illalla Helsinkiin

Alustava ohjelma:

Alustava ohjelma:
(pe) Lähtö aamulla Helsingistä kohti Tallinnaa. Bussi on meitä vastassa, lähdemme kohti Türiä. Kukkamarkkinoille tulevat sekä isot että pienet puutarha-alan yrittäjät. Paikalliset asukkaat ovat siellä myös myymässä puutarhojensa vanhoja perennakantoja. Siellä on lisäksi kaikkea mahdollista puutarhaan liittyvää ja vähän muutakin hyvin edullisesti, mm. ihania käsintehtyjä koreja. Matka jatkuu kohti Latviaa, majoittuminen hotelliin.

la) Aamiaisen jälkeen käymme suuressa kauppapuutarhassa. Seuraavaksi vierailemme Salaspilisin kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa on puutarha- ja käsityömarkkinat. Täältä voit ostaa kaikkea puutarhaan liittyvää todellakin edullisesti. Käymme Riian torilla edullisilla taimiostoksilla. Kauppatorin alueella on suuret Zeppeliini-hallit, torilla on noin 3000 kauppapaikkaa. Riika on Baltian suurin kaupunki ja sijaitsee molemmin puolin Daugava-jokea. Riian vanhakaupunki on Unesco:n maailmanperintökohde.

(su) Noin klo 9 lähdemme kohti Tallinnaa matkalla näemme Riianlahden upeat maisemat. Ajamme Saulkrastin ja Pärnun kautta matkalla lounastauko. Tallinnassa käymme suuressa Kristiine Aiakeskus kauppapuutarhassa. Laiva saapuu Helsinkiin illalla.

Matkan hinta 295 Eur/henkilö yhden hengen huone lisämaksu 60 EUR

Hintaan sisältyvät laivamatkat, bussikuljetukset, hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa sis. aamiainen, ateria 19.5 ja pääsyliput markkinoille Tyri ja Salaspils ja matkanjohtajan palvelut.

Varaa tästä >


Katso myös:

Matka Puolaan

2018

puutarhamarkkinat

Toukokuussa