Matka Hiidenmaalle

Heinäkuussa 20-22.7.2018

Lähtö: 20.07.2018 (pe) Aamulla Helsingistä

Paluu: 22.07.2018 (su) Illalla Helsinkiin

(pe) Lähtö Helsingistä kohti Tallinnaa. Bussi on meitä vastassa, lähdemme kohti Länsi-Viroa. Jatkamme matkaa kohti Rohukülan satamaa josta laivamatka Hiidenmaalle. Se on yksi Itämeren kauneimmista saarista ja Viron toiseksi suurin saari. Majoittuminen hotelliin Kärdlassa.

la) Vietämme päivän Hiidenmaalla. Tutustumme saaren upeaan luontoon, kasvillisuuteen ja historiaan. Hiidenmaa on myös tunnettu majakoistaan. näemme: Reigin kirkon, Kõpun majakan, Sõrun sataman ja Tohvrin rantatien, Aino Kallaksen kesäkodin, Kassarin kappelin, Vaemlan villatehtaan ja Suuremõisan kartanopuutarhan. Illansuussa palaamme hotelliin.

(su) Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Manner-Viroa. Näemme Haapsalun kaupungin jossa noin puolen kilometrin säteellä sijaitsevat mm. Rautatiemuseo, Haapsalun keskiaikainen linna puistoineen, kaupungin vilkas tori sekä idyllinen vanha keskusta kapeine kujineen ja pienine liikkeineen. Balettisäveltäjä Pjotr Tsaikovski oli kaupungin kesäasukkaita, ja hänen monet sävelteoksensa ovat syntyneet Haapsalussa. Jatkamme matkaa kohti Tallinnaa. Laiva lähtee illalla takaisin Helsinkiin.

Matkan hinta 305 Eur/henkilö yhden hengen huone lisämaksu 45 EUR

Hintaan sisältyvät laivamatkat, bussikuljetukset, hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa + aamiainen, lounas 21.7, matkanjohtajan palvelut.

Varaa tästä >


Katso myös:

Matka Puolaan

2018

puutarhamarkkinat

Toukokuussa