Matka Tallinnaan

01-03.04.2019 ma-ke

Lähtö: 01.04.2019 (ma) Aamulla Helsingistä

Paluu: 03.04.2019 (ke) Illalla Helsinkiin

(ma) Lähtö Helsingistä aamulla. Tallinnassa meillä on bussi vastassa. Kiertoajelu Tallinnassa nähdään erilaisia ja mielenkiintoisia kaupunginosia kuten Kalamaja, Kopli, Kadriorg, Pirita ja Viimsi. Majoitumme vanhankaupungin laidalla sijaitsevaan Shnelli hotelliin. Mahdollisuus varata Day Spa palveluita hieronta, jalkahoito ja kampaamo.

(ti) Aamiaisen jälkeen matkustamme junalla Nõmmeen Tallinnan lounaisreunalle, hiljainen ja pieni Nõmme koostuu omakotitaloista ja on kuin pieni maalaiskaupunki. Iltapäivällä vierailu Viron pankin museossa, se sijaitsee historiallisessa vuonna 1904 valmistuneessa Aatelispankin rakennuksessa Tallinnan ydinkeskustassa.

(ke) Aamulla käydään uudella Balti Jaama torilla ja Telliskivi keskuksessa. Vanhat teollisuusrakennukset on kunnostettu design pop-up -myymälöiksi. Kalamaja on kaikkien trenditietoisten mekka. Laiva lähtee takaisin Helsinkiin illalla.

Matkan hinta 155 Eur/henkilö yhden hengen huone lisämaksu 40 EUR

Hintaan sisältyvät laivamatkat, kiertoajelu, kuljetukset satama-hotelli-satama hotellimajoitus jaetussa 2hh sis. aamiainen, ja matkanjohtajan palvelut.

Varaa tästä >


Katso myös:
Cesis

Cesis ja Salaspilsin puutarhamarkkinat

Pärnun taimimarkkinoille, Rundalen palatsi ja ristikukkula Liettuassa